Solutiile noastre

SC TOTAL CONNECT SERVICES SRL ofera solutii de implementare a echipamentelor si serviciilor executate de societatea noastra, cat si a lucrarilor executate de alti terti.

Oferim solutii si servicii de estetizare si aranjare pentru echipamente electrice la tablou.

Site Survey

Efectuam site survey in locatia solicitata pentru a stabili solutia corecta, necesarul de materiale si echipamente ce ar putea satisface cerinta beneficiarului.

Design

Pentru ca intalnim des proiecte realizate haotic, ne-am impus sa oferim servicii de identificare, etichetare si estetizare. Astfel o reorganizare a echipamentelor sa poata fi facuta fara probleme.

Echipamente si materiale

SC TOTAL CONNECT SERVICES SRL poate asigura la solicitarea beneficiarilor materialele si echipamentele necesare realizarii proiectului.

Mentenanta


SC TOTAL CONNECT SERVICES SRL ofera servicii de mentenata periodica pentru prevenirea eventualelor erori, sau de corectie la solicitarile beneficiarilor cat si a lucrarilor executate respectând termenele stabilite prin contract.

Toate serviciile din portofoliul SC TOTAL CONNECT SERVICES SRL sunt executate cu personalul propriu. Echipele noastre sunt certificate si autorizate, dar, cel mai important, cu experiența în domeniu. Asiguram punerea in functiune a echipamentelor instalate si efectuam testele necesare conform documentatiei de proiect, pentru a oferi siguranta si functionare eficienta.

Proiectele mari si complexe care necesita un volum de personal considerabil intr-un timp limitat, le finalizam alaturi de partenerii nostri in subcontractare.

Scrie-ne!

Avem solutia potrivita pentru proiectul tau

    Cere o ofertă