Automatizari porti si bariere

De ce sa lucrezi cu noi?

CONSULTANTA GRATUITA

Oferim gratuit consultanta pentru orice tip de serviciu ales.

FURNIZAM ECHIPAMENTE SI MATERIALE

Punem la dispozitie echipamente si materiale la cerere, in cazul in care nu stiti ce sa alegeti sau nu aveti timp.

CALITATE SI SIGURANTA

Calitatea si siguranta este principiul nostru, asadar testam tot ce am instalat la inchiderea lucrarii.

TERMEN DE FINALIZARE GARANTAT 

Garantam promptitudinea si respectarea termenului de finalizare a lucrarii in baza unui contract de servicii.

Contact rapid

Hai sa discutam despre proiectul tau!

  Automatizari porti si bariere

   

  De ce oferim acest serviciu

  Serviciile de automatizare porti si bariere au aparut ca o necesitate care satisface confortul si accesul facil si controlat in aria privata. O gama larga de solutii pentru automatizare precum poarta culisanta sau batanta, usa sectionala rezidentiala sau industriala, bariera si alte echipamente care pot actiona automatizat pot fi implementate in orice zona in care este solicitat accesul automatizat si controlat.

  Acționarea sistemelor de automatizări porți batante se face cu cartelă acces, cod de securitate, cheie, buton sau telecomandă care permit deschiderea automata chiar de la distanță. Ofera posibilitatea de setare pentru deschidere pietonală. Mecanismul de închidere și deschidere automată a porților batante este facil si acționeaza rapid in comparatie cu mecanismul porților culisante. Instalarea și intreținerea unei automatizări de porți batante este convenabila datorita numarului redus de piese si accesorii.

  Sistem automat cu control centralizat

  Pentru functionarea completa a sistemului de automatizare este necesar ca acesta sa fie echipat cu fotocelule, senzori, telecomenzi și unități de control.

  Sistemele de automatizare permit integrarea cu sisteme de securitate, precum un sistem de control acces sau de catre un sistem video cu IR care captează numărul de înmatriculare a autoturismului şi transmite informatia către baza de date a sistemului de gestiune. Acesta analizeaza informatia primita si permite accesul prin ridicarea barierei oferind siguranta accesului, pastrand o baza informativa a patrunderii in spatiu.

  • Cartelă acces
  • Cod de securitate
  • Cheie buton sau telecomandă
  • Deschidere pietonală
  • Număr redus de piese
  • Unitate de comandă
  • Integrarea cu sistemul de alarmă
  • Sisteme antifurt
  • Unități de control

  Bariere auto

  Barierele auto sunt sisteme de blocare si delimitare a accesului in zona perimetrala, de regula se instaleaza la limita de proprietate a zonei de acces precum parcari publice, spatii industriale sau rezidentiale. Acestea sunt utilizate si in componenta sistemelor de parcare cu plata.Bariera are in componenta sa o unitate de comanda si un brat de 6 m lungime, permite customizare si ajustare la dimensiuni mici de minim 1,5 m, dispozitiv de siguranță hidraulică, blocare hidraulică pentru a ține bariera deschisă sau închisă si permite eliberare manuală accesata de o cheie triunghiulară. Primeste comenzi prin intermediul unei telecomenzi actionata manual sau de la un sistem bazat pe carduri de acces, permitand accesul automatizat actionata de fiecare persoana in parte.

  Componentele comunica intre ele

  Turnichetii verticali functioneaza fara asistenta umana oferind securitatea necesara. Acolo unde exista paza umana sunt recomandati turnichetii de semiinaltime tripod. Integrarea turnichetilor cu sistemul de alarmare la incendiu pentru deblocare automata si evacuare rapida in caz de urgenta formeaza un sistem complex pentru siguranta si alarmarea la incendiu.

  Instalam si punem in functiune porti antifurt pentru spatii comerciale.

  Dezvoltarea permanenta si accesul la noi informatii face ca SC TOTAL CONECT SERVICES SRL sa acceda in prestarea serviciilor de calitate si de siguranta. Ne indreptam atentia catre opinia beneficiarilor de lucrari si a solicitarilor de pe piata din Romania pentru realizarea obiectivelor la termen.

  Cere o ofertă