Control acces si pontaj

De ce sa lucrezi cu noi?

CONSULTANTA GRATUITA

Oferim gratuit consultanta pentru orice tip de serviciu ales.

FURNIZAM ECHIPAMENTE SI MATERIALE

Punem la dispozitie echipamente si materiale la cerere, in cazul in care nu stiti ce sa alegeti sau nu aveti timp.

CALITATE SI SIGURANTA

Calitatea si siguranta este principiul nostru, asadar testam tot ce am instalat la inchiderea lucrarii.

TERMEN DE FINALIZARE GARANTAT 

Garantam promptitudinea si respectarea termenului de finalizare a lucrarii in baza unui contract de servicii.

Contact rapid

Hai sa discutam despre proiectul tau!

  Sisteme de control acces si pontaj

   

  Sistemul de control acces si pontaj este destinat restrictionarii, limitarii si monitorizarii accesului persoanelor si a autovehiculelor in spatiul vizat. Personalul autorizat avand acces in zona stabilita, doar in baza unui card de acces, TAG-ului de proximitate, recunoastere faciala, a amprentei sau a codului de acces. Sistemul de control acces stocheaza si emite rapoarte detaliate ale evenimentelor accesului in spatiul restrictionat. Instalarea acestora se face de regula la intrarea in parcare si la usile de acces. Pot fi parte integrata intr-un sistem complex de protectie la efractie sau intr-un sistem de protectie la incendiu, unde poate fi controlat si urmarit evacuarea persoanelor in cazul unui eveniment nedorit.

  Instalarea acestora se face de regula la intrarea in parcare si la usile de acces.

  Control standalone sau control Ethernet

  Functiile de comunicare ale sistemului de control acces sunt standalone sau Ethernet.

  Sistemul de control acces standalone are la baza un controler de acces cu functie de pontaj, tastatura si cititor de proximitate integrat. Permite accesul fara a pastra inregistrari si transferuri ale evenimentelor de acces, conform setarilor de autorizare pre programata. Acest tip de echipament este o varianta “low cost” folosit in zonele cu securitate scazuta sau medie. Instalarea se face la interior sau exterior, in functie de proiect. Modalitatea de acces fiind cu cartela de acces, tag, cod de acces sau amprenta.

  Sistemul de control acces Ethernet / RS 485 functioneaza prin conexiune in retea. Este complex, cu modalitate de management si gestionare extinsa cu acces in intervale orare predefinite si prin anumite usi pe baza unor profile. Permite accesul si stocheaza evenimentele de acces in memoria locala a cititorului, transmitand datele catre calculator. Functiile principale prin care un sistem de control acces este eficient, sunt date de procedeul de identificare, echipamente electronice de comanda, echipamente pentru blocarea accesului si software.

  Biometrie

  Procedeul de identificare este primordial in securitatea unui sistem de control acces. Aceast procedeu este efectuat prin autentificare biometrica cu amprenta/detectarea fetei, sau cu card de proximitate asigurand o securitate eficienta a accesului. Informatiile biometrice sunt memorate si creaza o bariera in fraudarea sistemnului.

  Controllerele sunt centrale, care au la baza un software si permit conectarea cititoarelor de proximitate sau biometrice printr-o retea de comunicatie. Instalarea se poate executa la una sau mai multe usi in ambele sensuri.

  Cititoarele standalone functioneaza in baza unor parametri standard, transmit timpul pentru accesul sau parasirea zonei, semnalizeaza accesul cu ajutorul unui indicator luminos si acustic, dand comanda yalei electromagnetice printr-o conexiune la releul intern. Asigura un numar limitat de carduri autorizate in memorie.

  • Card de acces
  • TAG de proximitate
  • Recunoaștere facială
  • Recunoașterea amprentei
  • Recunoașterea codului de acces
  • Biometrie
  • Cititoare IP
  • Ticketing
  • Software de administrare

  Cititoare IP și sisteme de blocare

  Cititoarele IP – sunt cititoare cu controller incorporat si functioneaza independent sau conectate in retea. Sunt o varianta moderna datorita functionalitatii eficace si a evolutiei pe piata.

  Sistemele de blocare a cailor de acces sunt selectate in functie de prioritate, de clasa de securitate si numarul de utilizatori, se vor instala dispozitive care sa satisfaca nevoia de securitate a zonei destinate. Exista o gama variata de sisteme de blocare, printre care: yale electromagnetice, electromagneti sau bolturi. Acestea sunt instalate la usile de acces si primesc comanda de la cititorul de proximitate.

  Software control acces

  Software control acces deserveste accesul pentru administrare si configurare a sistemului, filtreaza si arhiveaza situatiile de acces, permite creerea unei baze de date a persoanelor cu acces pe zone, pe grupe de acces si intervale orare, facilitand verificari a cailor de acces si a comenzilor efectuate. Permite integrarea unui pontaj electronic si transferul datelor de pontaj catre alte aplicatii softwar foarte util in domeniul resurselor umane precum platforme de salarizare, SAP sau ERP. Pentru accces la date, se vor emite carduri de identificare personalizate tip legitimatie, card de acces, card de pontaj sau mai nou pentru aplicatii specifice – smart card.

  Sisteme de ticketing

  Sistemele de ticketing sunt controll acces cu taxare a serviciilor oferite publicului larg. Reprezinta o solutie eficienta in gestionarea tranzactiilor prin identificare individuala a persoanelor pentru accesul in zonele aglomerate, institutii publice, corporatii sau zone de agrement. Configurarea si controlul accesului fizic, transparenta tranzacțiilor financiare si emiterea de bratari de acces, taguri si bilete sunt facilitati rapide, elegante si confortabile oferite de acest sistem. Tagurile sunt module de identificare fie simple, bilete de hartie nonreciclabile, bratari de proximitate reciclabile sau inteligente cu memorie inscriptibila din diferite materiale si diferite forme. Tagurile pot fi reutilizabile precum bratarile de proximitate. Acestea permit iesirea clientilor dupa achitarea tuturor serviciilor consumate si sunt retinute la iesirea din unitate. Tagurile de acces valide au in componenta functia de antipass back ceea ce impiedica utilizarea frauduloasa.

  Portile de acces, asigura accesul electronic controlat, in baza validarii tagului a unei singure persoane prin acea cale de acces.

  Pentru blocarea accesului pietonal sau pentru gestionarea traficului pietonal in zonele aglomerate se monteaza turnicheti pe semiinaltime sau verticali, pot fi destinati si ca puncte pentru acces in institutii publice, puncte de verificare si taxare, in centre publice, hale, etc.

  Alegerea tipului de identificare se va face in functie de serviciul pus spre tranzactionare.

  Sistemul Ticket Control

  Sistemul Ticket Control este un terminal electronic informativ actionat de un software integrat care afiseaza la solicitarea clientilor serviciile achizitionate, creditul ramas sau numarul vestiarului predat. Este actionat de personalul autorizat si validat.

  Bratara de proximitate este cel mai utilizat tag, disponibil in diverse forme si culori, ofera confort si este rezistent la apa. Actioneaza incuietorile de proximitate de dulap sunt disponibile în varianta on-line sau offline. Incuietoarea offline are un cititor de proximitate încorporat. Toate informațiile sunt stocate in acest tag, in lipsa unei conexiuni între sistemul central și sistemul offline de blocare.

  Încuietorile online sunt conectate la sistemul central si faciliteaza transmiterea informațiilor cu privire la datele colectate. Varianta on-line ofera avantaje a costurilor de operare și funcții suplimentare confortabile si estetice.

  Software de administrare – Ticket Control asigura comunicatia cu sisteme periferice tip hardware, permit accesul in baza serviciilor acordate din sistem, ofera acces la dulapurile din vestiare, turnichetii si portile de acces.. Setarea tipurilor de tichete a drepturilor de acces, a preturilor sau definirea zonelor depinde de modul de administrare.

  Sistemele de control acces prin conexiune cu sistemele de alarma sau de supraveghere video sunt combinatia perfecta pentru un sistem integrat de securitate al cladirii. Un eveniment de acces poate fi comandat pe camerele de supraveghere pentru extragerea unei imagini din momentul accesului.

  Pentru implementarea unui sistem de control acces SC Total Connect Services SRL stabileste o vizita in locatia vizata, propune solutia optima necesara sau in functie de bugetul alocat.

  Cere o ofertă