Sisteme detectie antiefractie

De ce sa lucrezi cu noi?

CONSULTANTA GRATUITA

Oferim gratuit consultanta pentru orice tip de serviciu ales.

FURNIZAM ECHIPAMENTE SI MATERIALE

Punem la dispozitie echipamente si materiale la cerere, in cazul in care nu stiti ce sa alegeti sau nu aveti timp.

CALITATE SI SIGURANTA

Calitatea si siguranta este principiul nostru, asadar testam tot ce am instalat la inchiderea lucrarii.

TERMEN DE FINALIZARE GARANTAT 

Garantam promptitudinea si respectarea termenului de finalizare a lucrarii in baza unui contract de servicii.

Contact rapid

Hai sa discutam despre proiectul tau!

    Sisteme de alarmare antiefractie

     

    Orice companie sau locuinta trebuie protejata de potentiali infractori. De aceea venim in intampinarea dvs cu o serie de servicii de instalare a echipamentelor, ce vizeaza patrunderea persoanelor neautorizate prin efractie. Sistemele de alarma antiefractie sunt destinate supravegherii electronice a tuturor zonelor care permit accesul in spatiile protejate. Scopul principal al acestor sisteme este depistarea intrarilor frauduloase in perimetrele protejate, dupa activare.

    Sistemul de alarma este compus din echipamente electronice interconectate. Functionalitatea lor este de a detecta si semnala prezenta persoanelor neautorizate si a evenimentelor nedorite. Aceste sisteme sunt destinate si pentru detectia incendiului, a gazelor si monoxidului de carbon, cat si a detectiei de inundatie. Pentru a fi eficient un sistem de alarma este recomandat sa fie conectat cu un sistem de monitorizare video. Astfel avem solutia optima de a detecta si inregistra video orice eveniment in locatia protejata. Semnalizarea evenimetelor sunt transmise si pe linie telefonica, internet sau telefonie mobila in functie de alegerea beneficiarului.

    Prin conexiunea modulelor speciale de comunicatie sunteti instiintati instant pe telefonul mobil, de o eventuala efractie in spatiul protejat. Pentru a stabili ce sistem de alarma se potriveste mai bine intr-o locatie este important sa stim ce tehnologie exista si la ce solutie puteti apela. Montajul se poate face si fara fire si cabluri inestetice, deoarece exista sisteme de alarmare si in varianta wireless, cu baterii. Unde nu exista posibilitatea instalatiilor de cabluri puteti opta pentru sistemul de alarma folosind detectoare pe fir. Sistemul de alarmare si avertizare la efractie poate fi integrat cu sistemul de detectie si alarmare la incendiu, control acces, sau cu sistemul de supraveghere video.

    • Instiintare pe telefonul mobil
    • Integrare cu celelalte sisteme
    • Centrala de alarma
    • Sursa de alimentare in comutatie
    • Corp de comanda electronic
    • Sirena de interior sau de exterior
    • Senzori de miscare
    • Contact magentic
    • Module de comunicatie la distanta

    Schema sistemului de alarma antiefractie

    Sistemul de alarma este format dintr-o serie de echipamente componente, acestea sunt:

    Centrala de alarma este cea mai importanta componenta a sistemului de alarma, deoarece receptioneaza semnalele primite de la senzori, urmareste starile de armare si dezarmare, semnaleaza alarme sau probleme generale cu sistemul, etc. Alegerea centralei de alarma depinde de numarul de senzori si numarul de incaperi din locatie. Aceasta se monteaza intr-o cutie metalica de tip IP, avand la baza o sursa de alimentare de 220V. Toate componentele auxiliare ale sistemului de alarma se vor conecta la centrala prin legatura directa pe fir sau prin legatura radio wireless.

    Sursa de alimentare in comutatie este un echipament compus din placa de baza si acumulator. Acumulatorul asigura curent pentru centrala de alarma atunci cand intervine o intrerupere de la curentul electric pentru o perioada determinata de timp, in functie de numarul de detectori instalati. Revizia periodica a acestor componente este necesara, pentru a evita o oprire accidentala a sistemului in cazul unei caderi de tensiune.

    Tastatura este un corp de comanda electronic cu taste, care permite armarea si dezarmarea sistemului si programarea centralei. Aceasta indica starea sistemului de alarma si permite afisarea istoricului de evenimente. Odata cu evolutia tehnologiei, tastaturile au devenit din ce in ce mai facile si moderne, astfel intalnim tastatura de comanda si control de tip LED, LCD sau Touchscreen.

    Sirena de interior sau de exterior este un dispozitiv de avertizare acustic cat si optic; aceasta anunta starea de alarma. Avantajele acestui dispozitiv sunt prin simpla detectatare a unui eventual incident cand alarma este pusa in functiune, intrusii nu mai sunt asa de curajosi in finalizarea planului lor. Siguranta bunurilor este scopul principal pentru care merita sa investiti in astfel de sisteme.

    Senzori de miscare au rolul de a detecta orice tip de miscare, zgomot, vibratii, socuri, emisii de gaze, etc. Prin tehnologii diferite si proiectele pentru care s-au ales destinatia senzorilor, acestia depisteaza diverse situatii pentru care sunt instalati. Exita o gama variata de senzori care sunt utili in orice problema ce ar putea surveni, de aceea trebuie ales in functie de proiectul si locatia careia se adreseaza. Exemplu de senzori: senzori de fum si foc, senzor de gaz, senzor de monoxid de carbon, senzori de geam spart, senzor de vibratii.

    Contactul magnetic este un dispozitiv clasic dar eficient si convenabil; montat corespunzator detecteaza o posibila spargere pana ca aceasta sa aiba loc. Alarma se va declansa inainte ca persoana neautorizata sa ajunga in zona protejata. Il gasim si in varianta wireless.

    Modulele de comunicatie la distanta permit prin intermediul acestora ca alarmele sa fie receptionate de un dispecerat de monitorizare sau de telefonul mobil;

    Telecomanda pentru armare si dezarmare, fara a mai fi necesara tastatura.

     

    La solicitarea beneficiarilor putem pune la dispozitie echipamentele. Lucrarile se vor realiza in urma unui contract incheiat. Astfel beneficiati de o lucrare care ofera siguranta si garantie.

    Cere o ofertă