Garantam eficienta si calitatea lucrarilor executate

Societatea Total Connect Services SRL activeaza pe piata din Romania oferind servicii  si solutii integratoare in sisteme de securitate si telecomunicatii. Excelam in acest domeniu din anul 2016, avand  in continuare colaborari  si parteneriate de succes.

Cu o vechime de peste 12 ani in domeniul telecomunicatiilor, am infiintat aceasta societate datorita lipsei  profesionalismului si a calitatii acute a serviciilor oferite pe piata din Romania. Echipele noastre  sunt calificate si pregatite sa ofere solutii de implementare si intretinere in infrastructuri de telecomunicatii si de securitate.

De ce să ne alegi?

EXECUTIE TOP

Retelele structurate reprezina 90% din proiectele noastre realizate pana in prezent. Datorita executiei calitative suntem solicitati frecvent pentru acest tip de serviciu.

TERMEN DE FINALIZARE GARANTAT 

Garantam promptitudinea si respectarea termenului de finalizare a lucrarii in baza unui contract de servicii.

SOLUTII INTEGRATE

Punem la dispozitie echipamente si materiale la cerere, in cazul in care nu stiti ce sa alegeti sau nu aveti timp.

CONSULTANTA GRATUITA

Oferim gratuit consultanta pentru orice tip de serviciu ales.

Prin profesionalism si seriozitate ne dezvoltam si suntem in ascensiune. Accesul frecvent la cursuri de specialitate si a informatiilor tehnice privind evolutia si modernizarea in retele structurate, sisteme de incendiu, sisteme de securitate, sisteme automatizate si fibra optica, contribuie din plin la dezvoltarea noastra profesionala.

Scopul nostru este calitatea si siguranta executarii tuturor lucrarilor, prin care dorim sa obtinem in continuare,  fidelitatea clientilor. Fiecare lucrare executata de SC TOTAL CONNECT SERVICES SRL reprezina cartea noastra de vizita.

Suntem certificati si autorizati in domeniul pe care il desfasuram.

Cere o ofertă