Fibra optica

De ce sa lucrezi cu noi?

CONSULTANTA GRATUITA

Oferim gratuit consultanta pentru orice tip de serviciu ales.

FURNIZAM ECHIPAMENTE SI MATERIALE

Punem la dispozitie echipamente si materiale la cerere, in cazul in care nu stiti ce sa alegeti sau nu aveti timp.

CALITATE SI SIGURANTA

Calitatea si siguranta este principiul nostru, asadar testam tot ce am instalat la inchiderea lucrarii.

TERMEN DE FINALIZARE GARANTAT 

Garantam promptitudinea si respectarea termenului de finalizare a lucrarii in baza unui contract de servicii.

Contact rapid

Hai sa discutam despre proiectul tau!

  Instalare fibra optica

   

  Fibra optica este calea cea mai importanta in telecomunicatii pentru transmiterea datelor de mare viteza si pe distante mari. Fibra optica se poate instala in interior cat si in exteriorul cladirilor, in functie de proiect si de necesitate. Avansarea in tehnologie multimedia face ca fibra optica sa fie instalata si in cladiri rezidentiale. Este realizata dintr-un conductor din sticla sau plastic PVC si face transfer de voce-date prin unde de lumina, avand o reflexie interna totala. Fibra optica este recomandata in retelele de telecomunicatii pentru eficienta transmiterii semnalului pe scara larga, deoarecea pierderile de date sunt reduse si nu exista interferente electromagnetice. Evolutia fibrei optice permite folosirea atat pentru iluminat in zonele inguste, senzori, laseri si a transmiterii imaginilor pentru vizualizari rapide.

  Cablul de fibră optică este variat si poate avea mai multe fibre de la 1pana la 48 de fibre. Transmiterea de date se poate efectua pe mai multe cai sau in moduri transversale si poarta denumirea de fibra multimod -MM, iar fibrele care suporta un singur mod de transmitere se numesc monomod -SMF si permit conectarea direct la utilizatori.

  • Transport voce-date prin unde de lumina
  • Eficienta
  • Scara larga
  • Vizualizari rapide
  • Fibre multimod
  • Fibre monomod
  • Gama larga de echipamente si accesorii
  • Instalatii complete din fibra optica
  • Executie de finete

  Conectarea

  La conectarea fibrei optice trebuie acordata maxima atentie si finete, este foarte important cum se executa taierea acesteia, utilizandu-se unelte si scule destinate fibrei optice. Conectarea poate fi facuta mecanic sau prin sudare cu arc electric. Pentru diverse conexiuni se pot utiliza conectori destinati fibrei optice.

  Fibra optica are in componenta sa o gama larga de echipamente si accesorii destinate unui flux eficient pentru transmiterea datelor.

  Realizam instalatii complete de fibra optica, analizam si testam reteaua, executam suduri de fibra optica cu aparat profesional si oferim garantia lucrarii bine executate si de calitate. Deoarece lucrarile realizate de echipele SC TOTAL CONNECT SERVICES SRL reprezinta cartea noastra de vizita catre alte proiecte.

  Cere o ofertă