Sisteme de interfonie si videointerfonie

De ce sa lucrezi cu noi?

CONSULTANTA GRATUITA

Oferim gratuit consultanta pentru orice tip de serviciu ales.

FURNIZAM ECHIPAMENTE SI MATERIALE

Punem la dispozitie echipamente si materiale la cerere, in cazul in care nu stiti ce sa alegeti sau nu aveti timp.

CALITATE SI SIGURANTA

Calitatea si siguranta este principiul nostru, asadar testam tot ce am instalat la inchiderea lucrarii.

TERMEN DE FINALIZARE GARANTAT 

Garantam promptitudinea si respectarea termenului de finalizare a lucrarii in baza unui contract de servicii.

Contact rapid

Hai sa discutam despre proiectul tau

  Sisteme de interfonie si videointerfonie

   

  Sistemele de interfonie si videointerfonie permit blocarea si deblocarea cailor de acces. Aceste sisteme sunt destinate cladirilor de birouri cat si a cladirilor rezidentiale si au ca scop identificarea persoanelor si transmiterea mesajelor vocale. Comunicarea poate fi de tip duplex sau semi-duplex, permitand comunicarea cu exteriorul cat si a personalului din birouri diferite.

  Prin functionalitatea acestor sisteme este interzis accesul persoanelor necunoscute sau rau intentionate. Accesul fiind permis doar prin comanda de deschidere a usii de acces de catre o persoana din interior, cat si accesul cu cartela, cheie sau cod. Este foarte utilizat in zonele rezidentiale.

  Sistemul de videointerfonie permite beneficiarilor accesul prin comanda cu cartela. Pentru persoanele necunoscute este necesar solicitarea si permisiunea de acces prin intermediul comunicarii interfonului. Accesul in imobil este permis dupa conversatia cu apartamentul apelat si deblocarea yallei prin comanda data de la apartament sau prin folosirea cartelei sau a codului de acces.

  Sistemul de interfonie controleaza de la distanta yalla electromagnetica pentru a permite sau ignora accesul in incinta. Permite setari de acces in intervale orare. Datorita designului compact, ce ofera protectie impotriva actelor de vandamlism si a intemperiilor, montarea acestor echipamente poate fi facuta in orice mediu si pe orice suprafata atat in exterior cat si in interior. Alegerea instalarii a acestor tipuri de echipamente ofera confort si siguranta.

  Evolutia pe piata a sistemelor de interfonie are un impact promitator si eficient., cum sunt interfoanele IP. Acestea se conecteaza la reteaua de date si de regula sunt utilizate la cladirile de birouri. datorita multiplilor cai de acces. Interfonia IP pentru zone rezidentiale au functii suplimentare denumite casa inteligenta, monitorul postului interior permite controlul subsistemelor de alarma efractie si incendiu si supraveghere video.

  • Control centralizat
  • Design compact
  • Wireless sau cablate
  • Listare electronica
  • Post interior portabil
  • Posturi interior multiple
  • Hands-free
  • Vizibilitate in nocturna
  • Acces controlat

  VIDEOINTERFOANE

  Video interfoanele de poarta pentru vile sunt utilizate in mod special in mediul rezidential si asigura posibilitatea vizualizarii persoanei cu care se comunica. Sunt disponibile atat in varianta alb/negru sau color, cu facilitati diferite, in functie de model.

  Sistemele de videointerfon wireless (radio), sunt pentru aplicatii unde s-a omis realizarea cablajului, sau cablarea este prea costisitoare. Este necesara o alimentare locala de 12V pentru postul de exterior, iar comunicare video/audio si comanda yalei electromagnetice se face wireless (prin radio). Videointerfoanele wireless, sunt simplu de instalat, si ofera confort in utilizare datorita postului interior portabil. Se pot achizitiona si sisteme de videointerfon wireless cu mai multe posturi de interior, acestea oferind flexibilitate maxima pentru aceasta varianta de videointerfon fara fir.

   

  ACCESORII

  Yala electromagnetica ingropata

  Zavoarele electromagnetice ingropate in tocul usii, asigura o siguranta suficienta pentru aplicatiile curente, prevazute cu un comutator mecanic pentru deblocarea permanenta a usii si memorie deschidere.Yale electromagnetice, cu montare aplicata, folosite mai mult in control acces, asigura o siguranta sporita.

  Yala electromagnetica aplicata

  Sunt disponibile in variante de la 150Kg la 600Kg forta. Yala aplicata se monteaza ca si o broasca normala cu butuc, asigura securitate prin soliditatea mecanica care le recomanda atat pentru aplicatii curente cat si pentru sisteme grad mare de siguranta.

  Tagurile de acces tip breloc, cu identificare fara contact, reprezinta cheia electronica de acces a fiecarui locatar. Acestea pot fi eliminate din memoria interfonului in cazul pierderii si inlocuirea cu alt tag nou.

   

  FUNCTII SUPLIMENTARE

  Lista electronica a locatarilor, usor de accesat si derulat. Afisarea numarului casei intr-un modul special, iluminat, vizibil de la distanta ziua si noaptea (optional). Panourile exterioare sunt vizibile pe timp de noapte: lista electronica si tastatura sunt iluminate. Aprinderea luminii pe casa scarii din apartament si/sau la actionarea cartelei de acces (optional). Imagini color de buna calitate pe monitorul video din interior: camera video color, cu unghi mare de vizualizare, iluminare in infrarosu noaptea, functionare ireprosabila la temperaturi intre -20…+40° C. Monitoarele video si posturile audio din interior sunt usor de utilizat (hands-free) si au butoane luminoase care semnalizeaza apelul si convorbirea.

   

  Avantajele instalarii unui sistem de interfonie sau videointerfonie

  • Siguranta proprietatii si confort in utilizare.
  • Supravegherea in orice moment a intrarii in locuinta si optional a altor zone (parcare, loc de joaca), prin conectarea la instalatie de camere video suplimentare
  • Acces controlat pe baza de cartela de proximitate sau cod.
  • Flexibilitate: se pot monta monitoare video si posturi audio pe aceeasi scara, in functie de optiunea fiecarui locatar.
  Cere o ofertă